2016. március 1., kedd

Idén sem maradt el a farsang Kaposváron!

Február közepén került megrendezésre - a hagyományokhoz híven- a kaposvári képzési központ farsangi mulatsága. Idén is ahogy eddig minden évben, jelmezversennyel és hajnalig tartó bulival készültek a szervezők. Már hetekkel ezelőtt megkezdték a díszlet tervezését és nagy gondot fordítottak a terem kidekorálására is. 
A vizsgaidőszak után már mindenki izgatottan várta ezt a csodás kedd estét. A program a jelmezversennyel kezdődött és folytatódott még sokáig, mert mindenki meglepetésére rengeteg hallgatót vonzott idén a farsang! Aminek természetesen alelnökünk Szécsényi Gábor örült a legjobban, mi pedig lelkesen figyeltük, ahogy számlálja a terem ajtaján beáramló maskarás csapatokat. 
Rengetek ötletes és vicces jelmez vonult fel előttünk. Az első helyezést a "Minyonok csapata" nyerte! A második helyezett a "Piroska és a farkas" lett, míg a harmadik helyen a "Legók" zártak!  Végül egy nagyon ötletes formáció nyerte el a különdíjunkat, mégpedig a "Kő, papír és olló" formáció. 
A jelmezverseny után a megszokott módon hatalmas buli vette kezdetét, amelyen szintén sok álarcos és nézelődő vett részt. Ezúton is szeretném megköszönni a hallgatótársaimnak, hogy ilyen aktívak voltak és a bátrabbak beöltöztek. Ennek köszönhetően bőven tervezett létszám felett sikerült zárnunk az estét. Jövőre is mindenkit sok szeretettel várunk!






Tantos Szabina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése