2016. február 20., szombat

Katonák voltunk! - Farsang Zalaegerszegen

Múlt kedden tartották a hagyományos főiskolás farsangi mulatságot a zalaegerszegi Keresztury VMK-ban.
Az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend a télbúcsúztató bolondozás, amelyet idén is a három zalaegerszegi felsőoktatási intézmény rendezett meg karöltve. A rendezvényre ellátogatók a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ, illetve a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatainak köszönhetik az idei élményt is.
A már-már karneváli forgatagban rengeteg ötletes, megannyi tréfás és néhány igazán egyedi jelmezzel találta magát szemben a nézelődő.
"A rendezvényen több, mint 200 ember vett részt, ami viszonylag nagy forgalmat okozott a ruhatárban is, ahol én tevékenykedtem az éjszaka folyamán" - mondta el Balogh Enikő, a PTE ETK ZKK HÖK egyik tagja, szervező.
Az idei talpalávalót a Dance zenekar és az MC Hawer és a Tekknő elnevezésű formáció szolgáltatta, mégpedig minden jel szerint nagy sikerrel.
Érdemes is volt azonban jó kosztümöket ölteni, ugyanis a bátrabb és vállalkozóbb szellemű vendégek ez alkalommal is jelmezversenyen mutathatták meg magukat, később az első három helyezettet díjazták is. A zsűri tagjai voltak többek között: Budai Bernadett BGE HÖK elnök, Végh Márk PE HÖK elnök, Fenyvesi Viktor PTE HÖK alelnök, Bognár Ákos önkormányzati képviselő, illetve Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója.
Az első helyezést Simon Zsófia tudhatta magáénak, aki stewardess-nek öltözve rótta a köröket kis bőröndjével, majdnem egész éjszaka. A második helyezést egy esernyővel ötletesen kivitelezett medúza vihette haza, míg a harmadikak a görög isteneknek öltözött ifjak lettek, egyenesen maga Zeusz és Hádész vezetésével.


Kaszás Kinga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése