2016. június 15., szerda

Meeting of Styles

Engedjétek meg, hogy egy augusztusi streetart-eseményre hívjam fel a figyelmeteket. A Meeting Of Styles (MOS) egy nemzetközi streetart/graffiti hálózat és rendezvénysorozat. A MOS-t 1997 óta évente rendezik meg világszerte. Budapest első ízben 2011-ben kapcsolódott be a rendezvénysorozatba, ezt szeretnénk hagyománnyá tenni azzal, hogy fővárosunk másodszor is otthont ad neves hazai és külföldi művészek találkozójának.
Fő célkitűzésünk, hogy a műfaj regionális és nemzetközi színtéren is kimagasló művészeit vonultassunk fel Budapesten egy fesztivál keretében. Mindamellett, hogy az idelátogató alkotók munkáival színesedik városunk egy fala, az esemény lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre, a tapasztalatcserére a magyar és a nemzetközi művészek között, és megkönnyíti a magyar művészek nemzetközi szervezethez történő csatlakozását.
A vendégművészek között található többek között argentin, orosz, német, francia, brit, belga, olasz, szlovén, szlovák, román streetart művész. A rendezvényt megelőzően egy kiállítás nyílik a résztvevő művészek munkáiból a Gregersen Art Point művészeti központban.
Célunk, hogy magas minőségű munkák bemutatásával megismertessük a streetart-ot a szélesebb közönséggel, ezzel is hozzájárulva a műfaj szélesebb körű elfogadottságának megteremtéséhez.
Bátran ajánlom a fesztivált minden kortárs művészetet kedvelőnek (nem csak street art rajongóknak), valamint azoknak, akik nyitottak az új dolgokra.


A rendezvény helyszíne: 1185 Budapest Május 1. tér

A rendezvény időpontja: 2016. augusztus 27-28.



Remélem, sikerült felkelteni érdeklődéseteket, további ismertetőt alább, a linkekre kattintva találhattok. 

Ͽ       Meeting of styles web: http://www.meetingofstyles.com

Ͽ       Meeting of styles video: https://www.youtube.com/watch?v=ehaEeNHRUQw

Ͽ       Instagram: https://www.instagram.com/moshungary/


Horváth Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése