2017. augusztus 25., péntek

HELLO PÉCS! Festival – Kezd a félévet egy bulival!

„Hello Pécs, Hello Fiúk, Hello Lányok, Hello Gólyák, Hello Mindenki!”

Hamarosan véget ér a nyár, kezdődik az egyetem. Újra vissza a mókuskerékbe, szorgalmi időszak, zh-k, majd a vizsgák… De nézzük a jó oldalát, hiszen sok buli is vár még ránk a következő félévben! Példának okáért itt van máris egy szeptember másodikán, szombaton.
A HELLO PÉCS! Festival méltó módon szeretné lezárni ezt az élményekben és hőhullámokban gazdag nyarat, és egyben egy fergeteges és felejthetetlen bulival indítani a tanévet. Minderre szeptember másodikán, szombaton kerül majd sor a Pécsi EXPO Centerben, este 10 órától. 
A jegyeket elővételben érdemes megvásárolni 1000 Forintért. Az esemény facebook oldalán keressétek a jegyárusok bejegyzéseit, illetve a Partyzoo Pécs jegyiroda is árul jegyeket. Azonban ha valaki elszalasztaná ezt a lehetőséget, még a helyszínen, 1500 Forintért is lesz lehetősége belépőt venni.
A kijutás megkönnyítése érdekében a szervezők buszokat indítanak a belvárosból az EXPO-ig. Ahhoz, hogy biztos helyetek legyen a buszon és még ingyenesen is jussatok ki, regisztrálni kell név és e-mailcím megadásával ezen a linken: https://goo.gl/forms/wZv7xhpO4tGel5V72


A busz elővételi karszalaggal és regisztrációval együtt ingyenes! Amennyiben nem regisztráltok, és még marad hely a buszon, úgy 500 Forintért tudtok jegyet váltani a buszra.
Ha nincs elővételben vett jegyed, és van még hely a buszon, akkor a buszra szálláskor is válthatsz még jegyet, 1500 Forintért, amely tartalmazza a belépő és a buszjegy árát is. 
A szervezők nyereményjátékot is hirdetnek, amiben hetente, minden pénteken két belépőt sorsolnak ki a fesztiválra. Ahhoz, hogy a tiétek legyen a jegyek egyike, a teendőtök csupán annyi, hogy a 'Hello Pécs! Festival' eseménye alatt jelzitek, hogy ott lesztek. Tegyétek próbára a szerencséteket és nyerjetek belépőt! 
A megfelelő buli-hangulatért a RAVE YOURSELF lemezlovasai felelnek majd, név szerint crazywell x WEGH. 
Ha egy hatalmas szemeszternyitó bulira vágytok, ha egy élménnyel szeretnétek kezdeni a félévet és átlendülni a nyugodt nyári pihenésből az egyetemi életbe, akkor ott a helyetek a Hello Pécs! Festivalon! Jó bulizást!

Blatniczky Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése