2018. május 6., vasárnap

SPRING BREAKERS FEST

Idén áprilisban, ellátogattunk az először megrendezésre kerülő tavaszi fesztiválra „SBF”-re karunk és a dékáni szünet jóvoltából. Hogyan is kellene ezt elképzelni? 

Haverok, programok, sport, buli, jókedv és rengeteg ETK-s hallgató. Szervezőink megannyi jó programmal készültek nekünk „egészségtudományisoknak”, hiszen aki részt vett ezen a fergeteges eseményen, kizárt, hogy egy percig is unatkozott volna. A rendezvény már reggeltől megnyitotta kapuit. Számos új programot, sportot ismerhettünk meg, amik közül választhattunk, volt ahol nevezni kellett, akár több emberrel együttesen csapatokba összeállva. Mindenki megtalálhatta a neki valót. Voltak különböző sportok/csapatsportok, „chill zone” ahol kötetlen szakmai beszélgetést folytatva lazíthattál kicsit. A csapatok lényege az volt, hogy számos programban együtt vegyenek részt, például főzőversenyben, röplabdában. Akik nem csapattagként érkeztek, ők is számos lehetőség ún. „off program” közül választhattak. Szintén volt, ahol előzetes bejelentkezés alapján lehetett részt venni, de voltak kötetlenek is, mint például aerobic, world jumping, önvédelmi alapismeretek oktatás, mászó fal. Természetesen a bulirész sem maradt el, mivel volt fröccspong és zenés táncos óra. 






Mégis számomra az egészben legjobban a folyton szóló, pulzáló, lelkesítő zene tetszett. Aki ide belépett, azt biztos elragadta az igazi nyári fesztivál hangulat. Közösen érezhettük jól magunkat diáktársainkkal és tanárainkkal egyaránt. A szervezők pedig mindenre gondoltak, még a végig működő büfére is a fesztivál alatt. 
Továbbá gólyatábori nosztalgiát éreztem: pár program ott is szerepelt, mint például a buborékfoci, amit nagyon élveztünk. Sokan nem gondolták volna, hogy idén először került megrendezésre a szervezettsége és a magas létszám miatt. Szerintem, egy ilyen rendezvényen minden kari hallgatónak megéri részt vennie, ez is egy remek lehetőség hallgatótársaink megismerésére és persze a felhőtlen kikapcsolódásra, szórakozásra. 

Kovács Viktória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése