2017. március 8., szerda

Farsangi buli Szombathelyen

A tavaszi szemesztert egy nagyon jó kis bulival köszöntöttük itt Szombathelyen. Mivel az időpont egybe esett a farsangi szezonnal, a jelmezben érkezőket egy kis meglepetés várta, illetve mindannyian jelmezversenyen vehettek részt, ahol a zsűrinek nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hiszen izgalmas karaktereket és rendkívül kreatívan megvalósított koncepciókat láthattunk.
A verseny végeredménye az alábbiak szerint alakult: Az első hely Márton Rajmundé lett, aki egy csikós bőrébe bújt, a második helyen Csathó Luca végzett, aki egy indiai hölggyé változott, míg a harmadik helyet Gyenge Nikolettnek ítélte a zsűri, aki szívkirálynőként jelent meg az eseményen. 




A rendezvényen beer-pong bajnokságot is rendeztünk, ahol a csapatok minden tagja a tőle telhető legjobbat igyekezett nyújtani, így izgalmas csatáknak lehettünk szem- és fültanúi. A vállalkozó szelleműbb versenyzők pedig egy kis játékkal még Jägermeister ajándékokat is nyerhettek. A megszokotthoz képest szép számban gyűltünk össze és reméljük, hogy mindenki, aki eljött, jól is érezte magát. 




Fekete Virág

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése