2017. november 1., szerda

Megérkeztek a gólyák Kaposvárra

Magyarországról már a legtöbb gólya elindult Afrikába, de Kaposvárra még csak most érkeztek meg a kis ETK-s gólyák!
A gólyaavató szerdán 18 órakor kezdődött. A csapatok előzőleg már megkapták szerepkörüket, így ókori görögöknek, ősembereknek, ókori rómaiaknak és honfoglaló magyaroknak kellett öltözniük. Hetekkel az avató előtt mindenki becsületesen készült, hogy az avatón Ők nyerhessék el a 'vándor plüss gólyát' és a hozzá tartózó díjakat.


A kezdéskor az alakulatok rövid bemutatkozását követően pár perces tánccal szórakoztatták a zsűrit és a közönséget. Dr. Stromájer-Rácz Tímea igazgatóasszony, Sipos Dávid szakoktató és Szabó Katalin könyvtárosunk is erősítette a zsűrit. 
A csapatok a táncos produkciót követően bőségtállal kedveskedtek a döntőbírák emésztőrendszerének. A falatozást jobbnál jobb feladatok követték. 


Maradjunk annyiban, hogy az évek során sokat látott feladatok közül ezúttal is számos feladványt meg kellett oldani a versenyzőknek. Kreativitásra és frissen szerzett tudásukra is szükségük volt a szervrajzolós feladatnál, amelynél egy elsőéves pólójára kellett a megfelelő helyre berajzolniuk a szerveket. A legtöbb pontot összegyűjtött csapat az Ősemberek lettek, teljesítményükért plüss gólyát és 1 beugróval kevesebbet kell majd későbbiekben teljesíteniük a sejtbiológia vizsgán! 


Az avatót követően hatalmas buli kerekedett a művészeti karos hallgatókkal a party-teremmé átavanzsált ebédlőben.

Vélemények:
Enikő (segítő)
„Tetszett, hogy a friss alakulatok nagyon összetartóak és „gólyaszerűek” voltak. A gólyaavatót követő buli nagyon jó volt és hatalmasat lehetett bulizni a művészeti karosokkal és a friss ETK-sokkal.”

Zsófi és Titanilla (nézők)
„Nézőként is élvezhető volt az avató, bár egy kis kóstolóval nekünk is kedveskedhettek volna a gólyák.”


Lénárt Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése