2016. október 15., szombat

SZAK-MA 2.0 – Ottobock előadás

2016. Október 5-én került megrendezésre az ETK HÖK SZAK-MA 2.0 rendezvénysorozatának első előadása, melyen az OTTOBOCK Mobilitás Központ egyik képviselőjét láttuk vendégül.
A téma: Korszerű ortézisek a segédeszköz ellátásban

Számos olyan segédeszközt láthattunk és foghattunk kezünkben, melyek nagy segítséget és biztonságot nyújtanak mozgásszervrendszeri problémákkal küzdőknek prevenció vagy rehabilitáció gyanánt is. 

Az előadást gyógytornászok számára erősen ajánlottuk, de bárki, aki az egészségügy vagy sport területen fog elhelyezkedni a későbbiekben, profitálhatott a látottakból, hiszen az Ottobock, Magyarország egyik vezető cége az ortézisek és protézisek területén.
Előadónk, Mihálkovics Ágnes nagy részletességgel mesélt a váll, kar, törzs, térd és boka rögzítésére szolgáló eszközökről, illetve mozgást segítő ortézisekről. Igazán izgalmas és tanulságos előadásban volt részünk. 

Bízunk benne, hogy minden résztvevőnek tetszett és soron következő SZAK-MA előadásunkon is viszont láthatjuk hallgatótársainkat, melyre Végh József kriminálpszichológust hívtuk meg, hogy meséljen izgalmas túsztárgyalói és elmebetegekkel kapcsolatos történeteiből. Október 18-án 18:00 órakor találkozunk!


Ráduly Viktória






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése