2016. november 9., szerda

Mi, szombathelyi gólyák is felavattattunk

Tejszínhab, musculus sternocleidomastoideus, autóverseny, gyermekdalok. Ez a néhány dolog így együtt csak azoknak jelent bármit is, akik ott voltak október 12-én a Szombathelyi Képzési Központ tetőtéri klubjában. Amikor este hétkor gyanútlanul beléptünk az épületbe, még egyikünk sem sejthette, hogy tulajdonképpen mi is vár ott ránk. A gólyaavatótól sokszor tartanak az elsőévesek, de HÖK-öseink remekül összeállított programsorozatának hála mindannyian nagyon jól szórakoztunk együtt.





Először közösen megtanultuk a gólyatáncot, persze jól elfáradtunk, így pihenés képpen közösen megnéztük a gólyatáboros videót. Ezután megkezdődhetett az avatás. 
A remek feladatoknak köszönhetően tejszínhabot mostunk ki még az orrunkból is, majd egy négykézlábas rendhagyó autóversenyen vettünk részt. Ódákat zengtünk a HÖK-ös hölgyekről, csapatindulót írtunk, énekeltünk és szavaltunk is. Divatos ruhákat terveztünk, egyedi sorversenyeken vettünk részt. 
Az eredményhirdetésen kiderült, hogy a verseny nagyon szoros volt, de a ’Hat melltartó, egy boxer’ csapat végül legyőzte a ’Musculus csapatikusz’ tagjait. Az eseményen díjat nyert az év gólya fiúja és -lánya is. 
A döntés azonban nehéz volt, mert az összes kis gólya rendkívül aktív volt. Végül is két-két díjazott került ki mindkét nem képviselői közül, mégpedig Szegedi Ádám és Rákos-Zichy Olivér, illetve Hermán Alexandra és jómagam Fekete Virág. 
Nagyszerűen szórakoztunk és abban is sokat segített ez az este, hogy jobban összecsiszolódjunk. A szervezők remek munkát végeztek és nagyon hálásak vagyunk, hogy Nekik köszönhetően egy ilyen élménnyel gazdagodhattunk. 

Fekete Virág

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése