2016. december 1., csütörtök

Gólyabál a Szombathelyi Képzési Központban

A gólyabálra minden évben nagy izgalommal készülnek a hallgatók, természetesen főként az első évesek. A többi képzési központhoz hasonlóan Szombathelyen is megrendezték ezt az egyetem életében már régóta hagyományossá vált mulatságot, mégpedig 2016. 11. 09- én, szerdán.
Az estét a Tó Vendéglőben tölthettük el rendkívül hangulatos környezetben. Az üdvözlőbeszédeknek köszönhetően minden első évesben megfogalmazódott ismét, hogy: ’Igen, én már egyetemista vagyok’. Majd ezt az ünnepélyes hangulatot a combcsonttal történő, ünnepélyes egyetemi polgárrá avatás tette még valóságossá. A műsorban többek között az első évesek nyitótánca szerepelt, melynek színvonaláért Kopornyik Réka negyed éves mentőtiszt hallgatót illeti elismerés. Eztán az idei közös gólyatánc következett, hiszen az is elmaradhatatlan momentuma az efféle rendezvényeknek.
A műsorban Rusz Dániel, a Pannon Egyetem első éves hallgatója is előadott négy fantasztikus darabot akusztikus gitáron, ezzel is szórakoztatva a nagyérdeműt. A fináléban Zalavári Tibor, szintén Pannon Egyetemi hallgató csatlakozott a produkcióhoz és színesítette azt énekével.





A műsort nyereménysorsolással zártuk, ahol kuponok és ajándéktárgyak találtak gazdára. A sors iróniája, hogy rengeteg elsős hallgató nevét húzták ki, de ez így van rendjén, hiszen ez az este róluk szólt. Végül elkölthettük a több fogásból álló svédasztalos vacsorát, ami nagyon ízletes volt. Később pedig koccintottunk e jeles esemény, a gólyabálunk alkalmából. A buli természetesen hajnalig tartott Dj Andrew Juniorral. Nos így telt ez a csodás este a PTE Szombathelyi Képzési Központjában. 

Zalavári Viktória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése