2015. október 22., csütörtök

A kaposvári gólyák sem maradtak avatás nélkül!

Október elején a kaposvári képzési központban is megrendezésre került a gólyaavató. Mindenki izgatottan készült erre a napra, már szeptember óta gyakoroltak a gólyák. Az idei évben négy csapatra lettek osztva a lelkes első évesek, mégpedig: a Művészek, a Sportolók, a Kockák és a Stréberek mérték össze tudásaikat kisebb-nagyobb sikerrel.



Az avató öt órakor vette kezdetét az ebédlőben, a feladatok között szerepelt kvíz is. A kérdések az egyetem, a hallgatói önkormányzat és általános műveltség témából kerültek kiválasztásra. Természetesen más jellegű feladatok is vártak a gólyákra, volt egyéni és csapat feladat is. Sok teendőt kaptak, amit meg kellett csinálni vagy el kellett készíteni, ilyenek voltak például a csapat tánc, induló, zászló és "gólyatál". 



A gólyatálon minden finomság szerepelt, ami szem-szájnak ingere, amit a végén persze közösen elfogyasztottuk. Minden csapat hősiesen küzdött, mindenki a maximális teljesítményt nyújtotta. Az avató végén a gólyák esküt tettek és megfogadták, hogy hű ETK-sok lesznek. Az első helyezést végül a Művészek nyerték el, de a többi csapat sem volt letörve. 


Az este ezzel nem ért véget, a buli csak ezután kezdődött ahol mindenki kiengedhette a több hetes fáradalmakat: hajnalig tartó buli várt ránk, bár, ezt csak másnap reggel tudtuk felfogni…   :)


Tantos Szabina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése